Selecteer een pagina

Offerte aanvragen

Al je plannen op papier, maar nu nog een kostenplaatje. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je meer informatie over Lijkendijk bouw & advies? Of wil je graag eerst een afspraak maken? Laat dan je gegevens achter.
Je kunt natuurlijk ook bellen: 06 – 290 327 23

Contactinformatie

Adres

Brederostraat 111
8023 AR Zwolle

v

Contactgegevens

info@lijkendijkbouwadvies.nl
06 – 29 03 27 23

KvK

08202538

Project of klus

Wij kunnen geheel vrijblijvend een prijsindicatie geven voor gewenste bouw- en/of kluswerkzaamheden. Hiervoor hebben we natuurlijk wel wat informatie nodig? Je krijgt een dan in ieder geval een nauwkeurig kostenplaatje.

Het volgende hebben wij hiervoor nodig:

  • Foto’s van de huidige situatie
  • Eventueel tekeningen
  • Een goede omschrijving van uw wensen

Heb je liever dat we eerst langskomen? Dat kan. Neem dan even telefonisch contact op voor het maken van een afspraak? 

Aanbouw rijtjeswoning Berkum

Vraag offerte aan

Moet ik zelf voor het (bouw)materiaal zorgen?

Nee, dat is niet nodig. In onze offerte nemen we ook de materiaalkosten op en natuurlijk maak ik gebruik van mijn eigen gereedschap.

Zijn de tarieven inclusief of exclusief BTW?

De offertes worden altijd inclusief BTW opgesteld. Het BTW bedrag vermeld ik natuurlijk wel. Ook voor de zakelijke klanten wel zo handig.

Hoe snel kan een start gemaakt worden met het project?

Dat is lastig te zeggen. Het hangt helemaal af van de werkzaamheden en de portefeuille. Soms kan een kleine klus er gewoon tussendoor. Als we bijvoorbeeld bij een andere klus even niet verder kunnen, omdat beton moeten drogen of omdat we door het weer niet aan de slag kunnen, dan is het mogelijk dat we eerder aan het project kunnen beginnen? Wij nemen dan direct contact met je op om je op de hoogte te houden.

Moet ik zelf andere specialisten vragen of kan ik alles via Lijkendijk Bouw en Advies regelen?

Je hoeft zelf geen andere mensen in te schakelen. Wij regelen alle specialisten voor de klus. We werken samen met een betrouwbare partners. Zo kunnen we ook scherpe tarieven bieden. Daarnaast kunnen we onze werkzaamheden precies op elkaar aan laten sluiten voor een vlotte doorgang van het project.